Закриване на учебната 2009 г.

На 26 юни 2009 година фолклорен клуб ТАНЕЦ  тържествено закри Танцовата учебна година 2009. Мероприятието се случи в “При братовчеда” – едно приятно местенце, в битов стил, което гостоприемно ни приюти.

Още съвсем в началото на събитието не липсваше доброто настроение – както се вижда от тук. Отрупаните маси ни чакаха да се сберем и да вдигнем една голяма наздравица за успешното приключване на нашето учение по фолклор и българщина. В подобни случаи не може без подаръци, затова ние направихме малък подарък на Лъчи – нашата лъчезарна учителка. Радостта струеше от нея на 100%.

Всички ние получихме дипломи. По-старите и опитни от нас завършиха успешно четвърти клас, а други с гордост взеха дипломите за успешен дебют.

Както на всеки празник, така и при нас имаше торта, за която се беше погрижила Таня – нашият  пиар. Без нейната веща намеса не се случва нито едно събитие на ТАНЕЦ. Благодарим ти, Танче!

В култ бе издигната и “лютата чушка”, която заяви кандидатура да елиминира настоящия ни енерган – “грейпфрута”. Дали ще се получи, времето ще покаже, по-точно – да сме живи и здрави, да потеглим за фестивала в град Сегед, Унгария – тогава ще видим кой ще надвие - “лютата чушка” или “грейпфрутът”.

Трябваше ни много малко, за да се надигнем и да открием танците на дансинга. По усмивките ни ще разберете колко щастливи бяхме и как се радвахме! А накрая Яна и Драго още повече напълниха сърцата ни

До септември, скъпи приятели! Бъдете живи и здрави, и носете българското в душите си!

 

 

Добави коментар


Защитен код
Обнови